Έχετε παρατηρήσει πόσοι κουλοχέρηδες υπάρχουν και πώς το καθένα έχει διαφορετικό θέμα; Ανεξάρτητα από το τι σας ενδιαφέρει, πιθανότατα υπάρχει μια υποδοχή που ταιριάζει με αυτό, και αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο είναι τόσο δημοφιλείς.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη κουλοχέρηδων, τα οποία κρατούν το ενδιαφέρον των παικτών. Αν βαριούνται με μια υποδοχή, δεν τους πειράζει να ψάξουν για άλλη. Υπάρχουν επίσης πολλοί χειριστές που μπορούν να τους βοηθήσουν, επομένως δεν θα μένουν μόνο στην ίδια υποδοχή ή χειριστή.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τη δημιουργία κουλοχέρηδων είναι ότι οι σχεδιαστές μπορούν να πάρουν ιδέες για θέματα από οπουδήποτε. Τα επιτραπέζια παιχνίδια καζίνο αποτελούν πηγή ιδεών για σχεδιαστές. Η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται: τηλεόραση, ταινίες, μουσική, περιπέτειες, ιστορία, μυθολογία, αθλήματα κ.λπ. Ακόμη και μια γιορτή όπως τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι η αρχή ενός θέματος.

Γιατί είναι ελκυστικά τα θέματα των κουλοχέρηδων;

Τα θέματα των κουλοχέρηδων μπορούν να γίνουν ελκυστικά με διάφορους τρόπους από τους σχεδιαστές κουλοχέρηδων. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους το κάνουν έτσι:

Έκκληση στις φιλοδοξίες των παικτών

Φυσικά, οι άνθρωποι που παίζουν διαδικτυακούς κουλοχέρηδες ελπίζουν να κερδίσουν πολλά χρήματα εκτός από το να παίζουν για διασκέδαση. Οι δημιουργοί κουλοχέρηδων παρακινούν το πάθος τους με θέματα που παραπέμπουν στο μεγαλείο. Τα θέματα των Stinking Rich, Millionaires’ Club και Scoop the Cash περιστρέφονται γύρω από τον «πλούσιο τρόπο ζωής».

Lifting the Spirit of Adventure

Lifting the Spirit of Adventure

Ένα άλλο κοινό θέμα αυτή τη στιγμή είναι η περιπέτεια. Ποιος τελικά δεν λαχταρά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό; Οι παίκτες έλκονται από παιχνίδια που μεταφέρουν την αίσθηση ότι ζουν στην άκρη ενός διαφορετικού κόσμου ή περιόδου. Σκεφτείτε τους κουλοχέρηδες βίντεο που διαδραματίζονται στο μέλλον, στο παρελθόν ή υπό τη βασιλεία των Αζτέκων στην αρχαία Αίγυπτο.

Εστιάζοντας στις θέσεις

Οι σχεδιαστές θα αναζητήσουν εξειδικευμένες αγορές και θα επικεντρωθούν σε αυτές με συγκεκριμένα θέματα. Οι θαυμαστές της τηλεοπτικής εκπομπής θα είναι το κοινό-στόχος, για παράδειγμα, ενός κουλοχέρη για το Game of Thrones. Ένας κουλοχέρης με μουσικό θέμα, όπως ο κουλοχέρης Guns ‘N’ Roses, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους θαυμαστές του συγκροτήματος και περιλαμβάνει σύμβολα που σχετίζονται με το συγκρότημα και τη μουσική του.

Χρήση του φόντου για την αύξηση του δυναμισμού του θέματος

Αλλά αυτό που ιντριγκάρει ένα κουλοχέρη είναι κάτι περισσότερο από το αν τα θέματα ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντα του παίκτη. Παρόλο που δεν αποτελούν το κύριο στοιχείο του ίδιου του κουλοχέρη, τα υπόβαθρα είναι ένα κρίσιμο στοιχείο των θεμάτων. Περιλαμβάνουν τα εξωτερικά στοιχεία του παιχνιδιού, ενισχύοντας τη δυναμική του συνολικού θέματος.

Δίνοντας ένα πλαίσιο στο παιχνίδι

Δίνοντας ένα πλαίσιο στο παιχνίδι

Η αφήγηση ιστοριών είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να εμπλέξετε ανθρώπους σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις. Το περιβάλλον στο οποίο παίζεται ο κουλοχέρης είναι ένας άλλος παράγοντας που προσθέτει στη δυναμική του ποιότητα. Ένα πλαίσιο για το παιχνίδι βοηθά στην ενίσχυση του ενθουσιασμού του.

Κινουμένων σχεδίων

Το animation και τα γραφικά, γενικά, παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο. Η κακή αισθητική μπορεί να κάνει την εμπειρία λιγότερο καθηλωτική. Ένα παιχνίδι με ξεκάθαρα γραφικά και ελκυστική αισθητική θα κερδίσει την εύνοια των παικτών πάνω από έναν με κακά γραφικά.

συμπέρασμα

Ο σχεδιασμός ενός παραδοσιακού κουλοχέρη θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στα γραφικά ενός διαδικτυακού παιχνιδιού κουλοχέρηδων. Αυτό αυξάνει τη γοητεία και την ελκυστικότητά του, και ένας σημαντικός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι μέσω της χρήσης θεμάτων.