Είτε μόλις ξεκινάτε τον κόσμο του στοιχήματος είτε έχετε ήδη λίγο χρόνο για να στοιχηματίσετε, σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξουμε πώς να βγάζετε χρήματα σιγά σιγά με τα αθλητικά σας στοιχήματα.

Σε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα θα σας εξηγήσουμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να στοιχηματίσετε στο διαδίκτυο για να δημιουργήσετε κέρδη αργά αλλά σταθερά.

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που στοιχηματίζετε, απλώς ακολουθήστε κάθε σημείο κατά γράμμα και ακολουθήστε τις συμβουλές που σας δίνουμε. Χρησιμοποιήστε τα στα στοιχήματά σας, αξιολογήστε τι θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερα και επαναλάβετε τη διαδικασία με αυτές τις αλλαγές. Θα δείτε πώς θα συσσωρεύονται τα κέρδη σας μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας.

Από την άλλη, αν έχετε ήδη στοιχηματίσει για λίγο, αλλά βλέπετε ότι δεν μπορείτε να βελτιωθείτε μόνοι σας, η εφαρμογή των παρακάτω σημείων και συμβουλών στα στοιχήματά σας, εκτός από μια ενδελεχή ανάλυση, θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ακριβή στοιχήματα για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Βήμα 1: Επενδύστε χρόνο για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας για τα διαδικτυακά στοιχήματα

Όπως σε κάθε άλλο επάγγελμα ή χόμπι, η επένδυση χρόνου στη μελέτη της ορολογίας και των εννοιών του κόσμου του αθλητικού στοιχήματος θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι σε αυτό. Όπως ακριβώς επειδή σας αρέσει ένα άθλημα δεν αρκεί για να είστε καλοί στο να το παίζετε, το ίδιο ισχύει και για τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα.

Το να γνωρίζετε τι είναι ένα bankroll, τι είναι ένα σίγουρο στοίχημα ή πώς λειτουργούν τα συνδυαστικά στοιχήματα είναι απαραίτητο για κάθε παίκτη, είτε θέλετε να κερδίσετε χρήματα με τα στοιχήματά σας είτε απλά να διασκεδάσετε.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε ένα ολοκληρωμένο λεξικό αθλητικών στοιχημάτων που θα σας δώσει ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε σωστά με τα στοιχήματά σας.

Βήμα 2: Αναλύστε καλά τις μεταβλητές των στοιχημάτων σας

Το μυστικό για να κερδίσετε χρήματα σιγά σιγά με τα αθλητικά σας στοιχήματα είναι να κάνετε μια πλήρη ανάλυση των μεταβλητών που επηρεάζουν τα αποτελέσματα. Αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να δημιουργήσετε το κερδοφόρο στοίχημά σας.

Για αυτό, θα πρέπει να αναζητήσετε αξιόπιστες πηγές αθλητικών και στοιχηματικών πληροφοριών, όπως το APWin.

Ερευνήστε επίσης όλες τις πληροφορίες για τις ομάδες που θα ταιριάξουν, από τα στατιστικά των παικτών τους μέχρι την απόδοση που είχαν στα τελευταία παιχνίδια εκείνης της σεζόν.

Φυσικά, αυτό δεν θα είναι εύκολο στην αρχή και θα σας πάρει πολύ χρόνο για να συνηθίσετε να το κάνετε σωστά. Αλλά μην απελπίζεστε, θα δείτε τα αποτελέσματα από τα πρώτα σας στοιχήματα.

Βήμα 3: Διαχειριστείτε σωστά το bankroll σας

Βήμα 3: Διαχειριστείτε σωστά το bankroll σας

Η σωστή διαχείριση των στοιχηματικών κεφαλαίων σας, γνωστή ως bankroll ή διαχείριση τράπεζας, είναι η βάση για να κερδίσετε χρήματα με τα αθλητικά σας στοιχήματα. Εάν δεν το κάνετε σωστά, διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε όλα τα χρήματά σας σε ένα μόνο λάθος στοίχημα.

Ακόμα κι αν κάνετε μια πλήρη ανάλυση ενός στοιχήματος, αυτό εξακολουθεί να διέπεται από τύχη, και μπορείτε πάντα να χάσετε. Επιπλέον, δεν θα μπορείτε να έχετε σταθερά κέρδη εάν ισορροπήσετε τα στοιχήματά σας με τέτοιο τρόπο ώστε οι απώλειές σας να είναι μικρότερες από τα κέρδη σας.

Ένα καλό bankroll έχει πάντα όρια στοιχηματισμού, τα οποία είναι μεταξύ 5 και 10% του συνολικού σας bankroll ανάλογα με την πιθανότητα ενός κερδισμένου στοιχήματος.

Βήμα 4: Να είστε πειθαρχημένοι με τα στοιχήματά σας

Μια μεγάλη μερίδα αρχάριων παικτών που χάνουν πάντα χρήματα οφείλεται στο ότι δεν έχουν ένα πρόγραμμα στοιχηματισμού ή επειδή δεν είναι αρκετά πειθαρχημένοι ώστε να το ακολουθήσουν μέχρι να επιτύχουν θετικά αποτελέσματα.

Αυτοί οι παίκτες του στοιχήματος δεν θα αποκομίσουν κέρδος με τα διαδικτυακά αθλητικά τους στοιχήματα εκτός και αν αναπτύξουν ένα σύστημα στοιχηματισμού το οποίο τροποποιούν με εξάσκηση, κάνοντας μια λίστα με αυτά που μπορούν να βελτιώσουν και έχοντας μια βέλτιστη διαχείριση του bankroll.

Και όπως είδαμε νωρίτερα, ένας καλός παίκτης θα πρέπει επίσης να επενδύσει χρόνο στη μελέτη της ορολογίας της αγοράς και των διαφορετικών μορφών στοιχηματισμού που διατίθενται.

Συνολικά, αν θέλετε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα, θα χρειαστεί να είστε πειθαρχημένοι στα στοιχήματά σας, γιατί το κάνετε για να βγάλετε χρήματα, όχι μόνο για αναψυχή.

Εξαλείψτε λοιπόν αυτόν τον φόβο της ήττας και τοποθετήστε τα στοιχήματά σας με ένα σταθερό σχέδιο χρησιμοποιώντας τις συμβουλές σε αυτόν τον οδηγό. Θα δείτε πώς σε λίγους μήνες θα βελτιωθούν τα στοιχήματά σας και θα αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα σιγά σιγά με τα αθλητικά σας στοιχήματα.

Βήμα 5: Βρείτε έναν αξιόπιστο bookmaker

Βρείτε έναν αξιόπιστο bookmaker

Αφού αναλύσετε τις ομάδες και τις μεταβλητές που επηρεάζουν το στοίχημά σας, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να αναζητήσετε ένα αξιόπιστο μέρος για να το τοποθετήσετε.

Η επιλογή ενός πράκτορα στοιχημάτων είναι πολύ σημαντική γιατί, αν και μπορεί να φαίνεται ότι όλα είναι ίδια, πρέπει να ξέρετε πώς να διαβάζετε τα μικρά γράμματα του καθενός, ειδικά όταν πρόκειται για τους περιορισμούς που ορισμένα από αυτά επιβάλλουν στα κέρδη σας.

Περιορισμοί επιβάλλονται σε ορισμένους παίκτες όταν κερδίζουν συνεχώς. Κάτι που είναι αρκετά ανησυχητικό, γιατί αν θέλετε να βγάλετε χρήματα στοιχηματίζοντας, αυτοί οι περιορισμοί θα σταματήσουν τα ίχνη σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν bookmakers που δεν επιβάλλουν αυτούς τους περιορισμούς. Επιπλέον, μπορείτε να τα αποφύγετε εάν ακολουθήσετε αυτές τις συστάσεις, όπως η τοποθέτηση στοιχημάτων ανταλλαγής.

Με τον ίδιο τρόπο, είναι επίσης πολύ σημαντικό να ελέγχετε τη φήμη και την ασφάλεια των bookmakers πριν τις επιλέξετε, καθώς και να δείτε εάν έχουν άδεια να λειτουργούν νόμιμα στη χώρα σας.

Βήμα 6: Γνωρίστε την αγορά σας

Εκτός από την ορολογία, ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι να μάθετε για την αγορά στοιχημάτων στην οποία πρόκειται να μπείτε. Ειδικά το είδος του στοιχήματος που αντιστοιχεί στο άθλημα στο οποίο πρόκειται να στοιχηματίσετε.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων, όπως στοιχήματα πριν από τον αγώνα, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, ζωντανά, συνδυασμένα, χάντικαπ, μονά και άλλα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς λειτουργούν όλα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ παιχνιδιού σας ή στις γνώσεις σας.

Βήμα 7: Γίνετε επαγγελματίας ερευνητής στοιχημάτων

Τέλος, είναι σημαντικό να έχετε αρκετές πηγές πληροφοριών για τον κόσμο του στοιχήματος.

Εγγραφείτε σε διαφορετικά φόρουμ ειδήσεων, ιστολόγια σχετικά με αθλήματα, διαβάστε στατιστικά για διαφορετικούς στοιχηματιστές και χρησιμοποιήστε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να βελτιώσετε τις διαδικασίες στοιχηματισμού σας.

συμπέρασμα

Ελπίζουμε ότι μπορείτε να εφαρμόσετε όλες αυτές τις συμβουλές στο στοίχημά σας για να μπορείτε να κερδίζετε χρήματα σιγά σιγά με τα αθλητικά σας στοιχήματα.

Να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό είναι να αφιερώσετε χρόνο στην έρευνα και να αναλύσετε καλά τις μεταβλητές που παρεμβαίνουν στα αποτελέσματα του στοιχήματός σας και να μην απελπίζεστε αν δεν δείτε άμεσα αποτελέσματα. Εάν αποτύχετε, αξιολογήστε τι πήγε στραβά και προσπαθήστε ξανά.