Δεν πρόκειται να σας κοροϊδέψουμε, το στοίχημα στο ποδόσφαιρο είναι το os**a. Είναι αυτό το επιπλέον συναίσθημα που κάνει την παρακολούθηση των αγώνων μια εμπειρία που για περισσότερους από έναν είναι μια πραγματική «GOSADERA». Αλλά το κακό με το “γκοσάρλο” είναι ότι το πράγμα μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να μην ξεχνάμε ότι παίζουμε με τα λεφτά μας και όσο και να διασκεδάζουμε το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε υπεύθυνα. Γι’ αυτό σήμερα σας παρουσιάζουμε εκείνες τις συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για να παίξετε σοφά και να μην χάσετε χρήματα στο στοίχημα.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με προβλήματα που σχετίζονται με τον τζόγο και τα στοιχήματα, σας συμβουλεύουμε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Jugar Bien. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η συμμετοχή σε αθλητικά στοιχήματα, παιχνίδια καζίνο και άλλα τυχερά παιχνίδια προορίζεται ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο στην ενότητα Υπεύθυνος τζόγος.

  • Είναι πάντα δυνατό να κερδίζετε αθλητικά στοιχήματα χωρίς κίνδυνο;
  • Το κεφάλι σου δεν είναι μόνο για να πιάνεις τα μαλλιά σου, χρησιμοποίησέ το!
  • Οι προσδοκίες είναι πιο ψευδείς από ένα Rolex στο Aliexpress
  • Το να θέτεις όρια είναι καλό

Το κεφάλι σας δεν είναι μόνο για να κρατάτε τα μαλλιά σας πίσω, χρησιμοποιήστε το!

κρατάτε τα μαλλιά σας πίσω

Γιατί πρέπει να έχετε πάντα το κεφάλι σας πιο δροσερό από τον διάδρομο γιαουρτιού στο Mercadona για να μην ξεχνάτε ποτέ ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι και ότι είστε εδώ για να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ. Γι’ αυτό το στοίχημα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί ποτέ να γίνει εμμονή και αν είστε από αυτούς που έχουν λιγότερη μνήμη από μια δισκέτα, μπορείτε να εκτυπώσετε τη φράση ή να την κάνετε τατουάζ στο μέτωπό σας. Γιατί αν κάποια στιγμή σταματήσεις να γνωρίζεις ότι το στοίχημα είναι παιχνίδι θα πας κατευθείαν και σε ελεύθερη πτώση να χάσεις τα χρήματά σου. Απλώς για να βεβαιωθείτε ότι είναι ξεκάθαρο, ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, τέλος της ιστορίας.

Οι προσδοκίες είναι πιο ψευδείς από ένα Rolex από την Aliexpress

Ξέρουμε, αν έχετε φτάσει ως εδώ, είναι επειδή γκουγκλάρετε για στοιχήματα για λίγο. Και αν έχετε γκουγκλάρει για το θέμα, θα έχετε δει ότι το διαδίκτυο είναι γεμάτο από θαυματουργές στρατηγικές που σας διαβεβαιώνουν 100% ότι θα έχετε περισσότερα χρήματα από τον Mayweather σε λιγότερο από ένα μήνα. Λοιπόν, δεν χρειάζεται να είσαι ντετέκτιβ ή να έχεις ανιχνευτή ψεύδους, για να καταλάβεις ότι σε κοροϊδεύουν. Λάβετε υπόψη ότι μόνο το 10% των εγγεγραμμένων εταιρειών στοιχημάτων κερδίζει χρήματα, οπότε αν θέλετε να είστε ανάμεσα στους επιλεγμένους, καλύτερα να καταλάβετε ότι εάν θέλετε να κερδίσετε στοιχήματα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και να ειδικευτείτε σε αυτό. Θαύματα στη Λούρδη.

Το να θέτεις όρια είναι καλό

θέτεις όρια είναι καλό

Και πολύ αναγκαίο γιατί αν τρελαθείς και ενεργείς με παρόρμηση, θα καταλήξεις με λιγότερα χρήματα από τον Φλορεντίνο που προσπαθεί να υπογράψει τον Νεϊμάρ στην PSG. Μπορείτε να ορίσετε δύο τύπους ορίων, ο πρώτος είναι οικονομικός. Βάλτε στον εαυτό σας ένα όριο χρημάτων και αφοσιωθείτε στο να στοιχηματίσετε μόνο χρήματα που αν για οποιονδήποτε λόγο χάσετε, δεν θα είναι δράμα να τα βγάλετε πέρα χωρίς να σας κυνηγήσει ο εισπράκτορας. Και το άλλο όριο που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας είναι ο χρόνος που αφιερώνετε στο στοίχημα, ακόμα κι αν είστε σε ζαριά, και μην σταματήσετε να κερδίζετε, ορίστε στον εαυτό σας ένα χρονικό όριο ανά ημέρα ή εβδομάδα, για να κάνετε τα στοιχήματά σας. Εάν δεν το κάνετε, μπορώ να σας πω πώς θα καταλήξετε, θα υπερθερμανθείτε και το Bankroll σας θα εξαφανιστεί πιο γρήγορα από τον Μπενζεμά σε σημαντικούς αγώνες. Εκτός από όλα αυτά, σκεφτείτε ότι ο εγκέφαλός μας μας ξεγελάει και μας κάνει να πάρουμε αποφάσεις που μπορεί να μας οδηγήσουν να χάσουμε, οπότε το να θέσουμε όρια είναι ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ.

Συμπέρασμα:

Με κάθε τρόπο, αν θέλετε πραγματικά να στοιχηματίσετε στο ποδόσφαιρο, ακολουθήστε αυτές τις βασικές συμβουλές. Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τη μητέρα σου και πρέπει να σου πούμε μια μέρα τις 3 λέξεις που κανείς δεν θέλει να ακούσει: “ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ”.